Naše usluge

Sečenje betona

Sečenje betona se vrši pomoću hidrauličnih mašina koje mogu da seku i armaturu u betonu. Vršimo sečenje otvora različitih dimenzija, poput otvora za vrata, prozore, ali i sečenje stepenica, greda, kanala za cevne instalacije i proširenje postojećih otvora na zidovima. A u mogućnosti smo i da odgovorimo na zahteve klijenata koji žele rušenje objekata.

Bušenje betona

Bušenje betona vršimo kvalitetnim i proverenim „DEMCO“ mašinama. U mogućnosti smo da izvedemo bušenje betonskih zidova, betona, cigle, mermera, asfalta, betonskih krovova, greda i sve vrste otvora koji su neophodni zbog postavljanja različitih vrsta ventilacija i instalacija (grejna, vodovodna). Bušenje betona funkcioniše tako što specijalna bušilica centrifugalno okreće krune koje buše beton.

Iskop i izrada puteva

Bavimo se iskopom i izradom puteva, kao i nasipanjem saobraćajnica i izradom hidrantske mreže. Koristeći inovativne tehnike, spremni smo da odgovorimo na mnoge zahteve naših klijenata uz oblasti niskogradnje. Vršimo izgradnju saobraćajnica svih kategorija, kao i neophodne pripremne, zemljane radove koji njima prethode poput izrada posteljice donjih i gornjih nosećih slojeva. Obavljamo i izvođenje asfalterskih radova, izradu betonskih kolovoza, nasipanje saobraćajnica bilo da je reč o magistralnim, regionalnim i lokalnim putevima.

Postavljanje hidrantske mreže

„Explo Kop“ vrši i postavljenje hindrantske mreže za gašenje požara. Ovi poslovi podrazumevaju instalaciju skupa cevovoda, uređaja i opreme kojima se voda dovodi od sigurnog izvora do zaštićenih prostora i građevina. Hidrantska mreža može biti nadzemna i podzemna.